Julbord, Julpyssel, julstädning, julbak, å massa annat jul!

1:a advent dök upp så otroligt snabbt och helt plötsligt är vi närmare andra advent nu också! Jag känner på mig att denhär julen kommer gå ruuuuskigt snabbt!

Helgen blev iaf den sista lediga helgen innan jul och den tillbringades i Floda! Mamma fyllde år så vi passade på att få iväg hela familjen på julbord, efter att ha sett Signes dansshow först. Årets tema på knatteshowen var Michael, Madonna och Mamma (minst sagt massa härlig musik av the king & queen av pop).
Dessutom hann jag hänga i Falun och ta en snabbfika/lunch med brudarna där. Lördagskvällen tillbringades på Leksands skandalomsusade danshak Lucky house tillsammans med Rehnsystrarna, Isabell å Jullan!
Blev en sjukt trevlig kväll faktiskt.... haha! men det beror väl på vilka man umgås med?

Tillbaka till verkligenheten på söndagskvällen! Fick skjuts av Falu-brudarna (Theres & Emma) tillbaka till storstan och eftersom jag fick skjutsa min häck och allt mitt julpynt i deras bil så fick de bo hos mig eftersom de skulle på konsert under tisdagen. Sjukt trevligt med lite dalfolk på Lidingö! Antalet övernattare utökades under måndagskvällen också

NU har jag snart jobbat halva veckan! Känns som den snart är slut, snart är de 2:a advent, sen är det julafton å plötsligt slut på året! Varför ska allt gå så förbannat fort! 
Här i Lägenheten fixar opch trixar jag och Ellinor inför kommande glöggparty som äger rum här på stockholmsvägen på Lördag!
Igår blev det julstädning, upp med julgardiner, ljusstakar, julstjärna, julbakad (lussebullar och pepparkakor) och kvällen avslutades med tomtegröt till middag! Snacka om härlig julstämning! Jag har satt ihop en spellista på spotify med över 200 julsånger! Det poppas förfullt! Imorse (eller läs "inatt", eftersom jag gick upp kvart i 4 för att jobba) så var det sviiinkallt och frost ute , vilket det varit hela dagen och jag fick genast lite julstämning eftersom gräset glittrade av lite frost! Pleeeeeaaase give me some snow!

Efter dagens arbetspass begav jag mig hem, illa kvickt, bakade ytterligare en plåt pepparkakor, vilade på soffan en timme och fortsatte in till balettakademin för att dansa kvällens pass som fick bli "fem vibe"! sååååå kul!

Nä nu äre slut för idag! håller på somna sittande här nu jag! 

Klartslut!


 

RSS 2.0