"Flopping"

Efter en lång arbetsdag där inget riktigt gick som jag ville så drog jag direkt till "Ackis" för att dansa ur mig lite frustration!
Heeelt underbart att få göra något som gör att man slappnar av och försvinner i en annan värld, totalt fokuserad på att kroppen ska röra sig till musiken!  Såå härligt!
Det blev en HipHop-klass med Suzi först, sen kom jag på att jag ville vara kvar på "Ragdollz-klassen" där Amir skulle köra "popping". Alltså att man "poppar" (snabbt spänner till i muskeln/musklerna) olika kroppsdelar i nästan varje rörelse! Detta är så sjukt svårt och kräver massa träning (jag borde stå timmar framför spegeln å bara försöka få mina muskler att snabbt rycka till.
Amir var grym, endast tagit någon klass för Damon Frost förut, och jag tycker verkligen inte att Popping är min grej! Men de var så sjukt kul! Vi var bara ett tiotal tjejer som gjorde allt för att få våra muskler att göra som vi ville! Lyckades väl inte så jätte bra alla gånger! Men kul hade vi! Måste helt klart ge detta fler chanser! Grymt lärorikt! Även om det mest kändes som "Flopping" för min del....

Nej nu blir de säng! Å jobb heeela dagen imorrn innan jag ska dra med min kära Josefin på Café Opera på "fashion nigt"! Moahahah! Det kan bli en lång natt!


Lååångt senare!!!

*Efter ett alldeles för kort år på balettakademin,
*En galen och minst sagt hektisk sommar i Floda/Stockholm/Schweiz,
*och nu snart en väldigt virrig och vilsen höst tillbaka i "storstan" - så tänkte jag ta tag i detta "bloggande" igen! Inte min grej dehär att skriva om migsjälv! Så jag kanske borde skriva om massa andra istället!

Sitter utslagen i soffan efter en dags arbete (vilket slutade i att det blev hela 14 timmar) så har jag nu sett ett avsnitt av säsongens nya SYTYCD (So You Think You Can Dance) De gör ont i heeela min kropp! Så bra är dem! Man blir helt plötsligt riktigt uppgiven! Spontan känsla: "Sädär bra blir jag ALDRIG" Men ändå blir jag sååå glad av att se dem! Bara massa kärlek, energi, styrka, glädje och inte minst inspiration som sprids världen över genom att människor rör sig till musik! GRYMT!

Nu sitter jag här och bara längtar bort! Lång och tuff dag på jobbet! Ja vill ha sol och värme! Eller kanske storstad och massa shopping, eller ett fint fjäll med massa skidåkning! Eller bara lite lugt i Floa!

Frida ! Min kära vän som dansar sig fram i NYC! Shit va jag saknar dedär småländska energiknippet. Ååå va hela jag vill åka och hänga med henne i New York! Dansa på Brodway Dance Center! Å kanske shoppa en massa...Får kämpa på fram till jul med jobb och slit i Stockholms city!  Sen kanske.....

Igår blev det två dansklasser på "Ackis" (balettakademin)
HipHop med Joaquin! Gött som bara den!
Sen Com. Mix med Dan Gill- De är bara huuur roligt som helst! Ta en klass för honom om du inte gjort de förut men är sugen på comersiellt! Han är bara för grym!

RSS 2.0