Vinter hemma i Dalom

Har haft ett underbart men dock alldeles för kort jullov med snö och väldigt mååånga minusgrader. Jag jobbade arslet av mig innan jag slutligen tog tåget från storstan hem till ett juligt Dalarna för att få ett välbehövligt jullov. Känns som man ätit sjukt mycket  julgodis, julmat,, mer julmat å ännu mer godis. Men det är väl så julen ska vara, å så lite kallt så att man gott och väl kan sitta inne och trycka i soffan å titta på Film om dagarna. Har varit otroligt skönt att komma hem, hunnit träffa i stort sett hela släkten alla vänner och umgåtts mycket med familjen. Att dessutom ha få en vit jul med härlig snö och kyla  det blir helt klart "5 av 5 toasters"
Hunnit med massor men ändå inget känns de som!
Julfirande hemma med hela mammas släkt, sen i Mockfjärd med hela Johans släkt, i Björbo med andra halvan av släkten hos farmor. Juldagsmiddag hos familjen Grönberg, Juldagsparty med alla brudar i Falun, Annandagsmiddag hos Farmor och farfar Grönberg, Heldag med Brudarna i Falun ~Skridskor, matlagning,trevlig kväll med vännerna helt enkelt~ Sen även träffat mina kära vänner här i Floâ dock är ena halvan på andra sidan jordklotet men vi andra har iaf setts en liten sväng, jag rehnKari och Belli.
Så har man såklart haft mycket mys med Johan mellan träningar och dyligt.
Sen var det ju nyåret, vilket skulle bli spectakulärt uppe i Fjällen, ja och hur det nu blev, de berättar jag om en annan gång !

RSS 2.0