En man kort!

Ja igår lämnade Emelie 48gatan och tog sitt pick och pack för att återvända till Sverige. Men ärligt talat så visste vi ju inte riktigt någon av oss hur det skulle gå. För det första hur vi skulle klara oss här utan Miss Svärdsjö som annars planerar sina, och våra dagar från minut till minut, ja ibland även planerar och funderar över våra liv som komma skall. Men för det andra så var vi lite oroliga på grund av askmoln över halva Europa om hon överhuvudtaget skulle ta sig till Stockholm Arlanda. Dessutom gick hennes flight via Island?!?! Vilket verkade ännu mer osäkert. Men tro det eller ej, Hedvall kom fram till Stockholm och hem till Falun ikväll. Skönt för henne att vara på plats i hemmets lugna vrå, men det blev genast väldigt tomt här hos oss.
-Ingen som ligger och funderar och diskuterar om kvällarna (Frida sätter i öronpropparna och Alex sover redan) ingen som är uppe och pysslar i köket innan jag vaknat (Frida och Alex är inte bara morgontrötta, de är även "lunchtrötta" om man kan vara det), Ingen som pratar med sig själv och tänker högt och tror att alla varit med i samtalet trots att det mesta bara varit i Hedvalls eget huvud!
Vi saknar henne här, men hon  har det förmodligen kanonbra hemma med familjen och redan nu tränar inför sommarens auditions (hon landade för mindre än 10 timmar sedan).
Men när Emelie fick ta sig hem utan problem så kände jag att nu vill jag verkligen att Liss Maffian ska ta sig hit utan problem med askmoln. Saknar dem och det skulle nog kännas förbaskat ensamt att hamna på Disneyland i Orlando utan Signe och Britta. Men på Måndag ska de vara på plats iaf! Snälla snälla vulkanen! Nu har du fått den uppmärksamhet du behöver, nu räcker det!
Nu skä ja söva!
Hä bi häj mä er!!

Kommentarer
Postat av: Mamma,Britta o Signe

Om vi inte kommer iväg på måndag morgon är jag rädd att Arlanda flygplats kommer att bombhotas. Har för övrigt gjort mig osams med HELA lärarkåren på Leksands gymnasium.

2010-04-22 @ 21:29:44
Postat av: emelie

LÄNGTAR TILLS VI SES I SOMMAR!!

2010-04-23 @ 19:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0