Last Sunday in the City

Ja nu har jag avslutat min sista helg här i New York! En mycket trevlig helg med mina roomies och massa dansbrudar från skolan förgyllde helgen.

Efter fredagens två danslektioner gick jag och Frida och köpte massa frukt och grönsaker för att laga taccos till middag, vilket har blivit våran traditionella helgmåltid på 48-gatan! Vi hade sedan bestämt att vi skulle möta upp några från skolan senare under kvällen så käkade middag, "svirade om" och stack iväg till en pub som låg ganska nära dansskolan på "west side". På puben/restaurangens uteservering satt några andra dansbrudar som började samtidigt som mig. Det blev en liten "Hejdå-partkväll för mig och Lena (stockholm) och Isnil (turkiet) som också åker hem nu. Vi blev ett trevligt gäng några svenskar, två Kanadensare, Stevenie från Hong Kong, Isnil från Turkiet, Eesha från Indien och vi Svenskarna. Vi satt på uteserveringen och drack några margeritas (för endast 3 dollar/st) hela kvällen i de ljumma sommarvindarna. Bestämde oss senare för att åka "downtown" till en klubb och dansa lite. En stor klubb som heter Amnesia, blev det, bra musik och trevligt gäng. Så det blev en lyckad kväll.
BDC- dancers night out
På lördagsmorgonen vaknade vi och hade kanonväder här i stan, jag satte igång med frukost och lurade med Frida och Alex upp på taket för att äta frukost! Jag och Frida somnade nästan till en stund i solen på taket. På eftermiddagen gick vi på en promenad upp till Central Park. Åt lite lunch på en klippa i solen i Parken och hade en härlig utsikt över skyskraporna därifrån. Vi traskade runt i parken och hittade allt från gatumusiker till dansuppträdanden och akrobater som gjorde gatushower på olika ställen i parken. Härlig vårdag helt enkelt.
Frukost på taket
Jag Frifri och Alex
Alex Jag & Frida
På söndagsmorgonen vaknade vi upp av att det spöregnade och vårvädret var som bortblåst igen. Gjorde inte så mycket eftersom jag var tvungen att börja packa inför Florida resa med familjen som kommer imorgon! Jippi!
De åker från Arlanda nu och dyker upp i NYC vid lunchtid här lokal tid imorgon. Sover här ett dygn sen åker vi alla till varmare breddgrader, nämligen Orlando, Florida. Jag och Signe ska träffa Musse på Disney World hade vi tänkt, och på den andra parken, Universal Studios, ska de ha öppnat en "Harry Potter-värld", vilket jag och andra lill-sis-Liss Britta inte kan missa eftersom vi båda är familjens Potter-nördar!
Måste dock berätta kort om dagen. Gick till skolan efter lunchtid för att dansa lite extra, passa på de sista dagarna. Det blev ett svettigt pass Zumba, som är en ganska ny aerobics liknande träningsform men mer dans inspirerad.
Genomblöt i svett efter de passet så fortsatte jag till nästa, Street Jazz, med den omtalade Sheryl Murakami, som hela tiden gör galnare koreografier.
Idag var det pådrag i studion i alla fall. Riggade strålkastare och stora kameror i hela salen. Fick veta att MTV tydligen skulle filma hela hennes klass, vilket var både roligt och mindre roligt eftersom man kom in i studion genomblöt i svett och detta fanns risk för att bli med på bild. Det spelades i alla fall in någon realityshow som jag inte ens visste existerade.... In kom en tjej efter att alla hade värmt upp och var ännu svettigare så stod hon sminkad och fräsch bakom Murakami (även kallad "murran" av oss svenskar) för att försöka hänga på. Jag tyckte att tjejen verkade bekant, så ja frågade Jill, bredvid mig om hon ofta dansade på skolan.
-Men Karin, De är ju Whitney Port som var med i den där Realityserien "The Hills", nu har hon gjort en egen som heter "The City" det är den de spelar in till.
Åh fan, typiskt att man står där högröd i ansiktet och genomblöt i svett, om man nu kanske syns på MTV närmaste veckorna! Äsch! Smällar man får ta som vi brukar säga, ingen som känner igen mig då i så fall ändå! Hoppas jag!
Kul med en "kändis precis bredvid mig under danspasset då måste jag säga! Rolig dans körde vi också vill jag lova! Som alltid med Murakami,.... slänga med håret å vicka på rumpan - hennes specialité!
Gick senare hem för att duscha! Vilket var en upplevelse för sig! Skulle precis kliva i badkaret när jag ser att det ligger en enorm grå äcklig KRABBA i badkaret! JO de är sant! Jag trodde att jag skulle svimma, kunde inte förstå var den kom ifrån, men jodå! Sprang ut från badrummet och frågar upprört Frida och Alex va som ligger i badkaret! Vaaaaa? Vadå, säger Frida? Samtidigt som Alex filmar hela spektaklet.
Joda, tro ni inte på fan men Frida min lilla puckade vän från Västervik, hon hade varit i China town under dagen och shoppat, fått ett infall och köpt en krabba för att skrämma livet ur mig.
Ja och såklart finns allt på film, vänta så får ni förmodligen se en skräckslagen och sjukt förbannad Karin Liss!
Over an Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0