Mytchy på!

Ja nu har det varit dött här en längre tid!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för er som trodde att den här "bloggen" skulle uppdateras kontinuerligt. Har varit "mytchy på" här den sista veckorna.
Det hela började redan förra helgen. Seraina från Zurich (som bodde med min gangster-brud Frida i Harlem) hade avverkat sin tid här i NY, så hon åkte hem förra söndagen. Alltså gick i stort sett hela helgen åt till att umgås med henne och göra så mycket som möjligt, på så lite tid som möjligt i det fina vårvädret. Vi hade otroligt vacker väder hela förra helgen och början av veckan. Det fick alltså bli ett besök ut till "Long Beach" ca 40 minuter utanför Manhattan på Long Island, för att bara få lite sommarkänslor i kroppen. Ganska frääänt att åka ut på Long Island som inte alls ligger långt ifrån Manhattan och helt plötsligt befinna sig på en enormt lång vit sandstrand vit Atlanten. Det kunde lika väl ha varit i Miami eller LA. Fortfarande lite svala vindar och när vi kände på vattnet höll fossingarna på att frysa till is. Men vi (Jag, Alex, Seraina och Jonna) var där på stranden hela dagen för att bara käka lite jorgubbar, ta lite kort och bara snacka skit.
Lördagskvällen tillbringade vi sedan med att bara sitta ute på en uteservering i Williamsburg, Brooklyn, där Seraina och Jonna bott på Hostel under deras första månad i New York, riktigt mysigt område. Ska försöka visa lite bilder när internet går lite snabbare, vilket inte alls är särklit ofta.
Japp vårvädret höll i sig här ända fram till förra helgen oturligt nog. Då jag fick finbesök från Funäsdalen av Erik (Frida kallar det Flåsnäs, hon minns aldrig vad det heter och blandar ihop Funäs med Floda, så hon har gjort sin egen tolkning som vanligt)
Mötte upp en kille med rejäl jetlag på JFK-airport på kvällen. Släpade med honom till Broadway Dance Center för att jag skulle dansa en hiphop-klass, sedan lunchade vi på ett av mina favoritställen "Room Service" för att fortsätta att strosa runt lite längs avenyerna, vidare till Central Park, besök i Apple-butiken (ett måste för Funäs största prylnörd) sedan lite Starbuckskaffe på det för att introducera min last- oatmeal cookies.
Ska försöka ladda upp lite bilder så ni får se detta också. Erik tog många fina bilder här, bland annat var vi ett helt gäng ut till Queens för att bara ta lite häftiga bilder vid en gammal förfallen lokal som numera bara används av grafitti-målare. Hela området var otroligt häftigt målat. och tydligen så ändras väggarna och målningarna hela tiden eftersom det hela tiden målas nytt.
Ni skä få si sen!
Helgen har bjudit på ruggigt, blåsigt och väldigt regnigt väder. Men vi har ändå sett musikalen Hair- heeeelt otroligt bra, ätit middag på Times Square, traskat på Wallstreet, i Battery Park, åkt förbi "tanten med facklan" med Staten Island-färjan, joggat i Central Park, sett ground ser där Twin towers stod och druckit massa kaffe mellan detta, bland annat på 36:e våningen i hotellet Mandarin Oriental vid Columbus Circle med utsikt över ett dimmigt New York och Central Park. Gött!
Har nyss kommit tillbaka från flygplatsen efter att ha vinkat av Erik som fått sin dos av storstan för ett tag tror jag, han längtade hem till sitt hus i "Flåsnäs", som Frida uttryckte sig.
Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde sova!
Upp och dansa hela dagen imorgon, har haft lite abstinens sista dagarna efter att ha haft några dagar ledigt. Det var skönt att få vila musklerna några dagar, men nu är det dax för hårdkörning igen.
Ska bland annat vara med på en ytterligare "flashdance" imorgon! Mitt på Times Square.
From New York to Singapore, något nytt påhitt, med han Matt Harding, som har ett filmbklipp som visats på youtube otroligt många miljoner gånger, grymt roligt (sök på Youtube, på "Where the hell is Matt?)
Så vi ska tydligen göra någon fortsättning på det imorgon. Vi får se vad det blir!
Dance baby Dance!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0