Amerikansk helg så det heter duga!

Ja nu har man verkligen fått testa på livet som Amerikan på riktigt. Efter en svettig vecka på BDC med alla nya människor och nya dansklasser så blev det lite födelsedagsmiddag på BBQ i fredags, eftersom Emelie fyllde år i onsdags och Toko (från Tokyo ;) ) fyllde år i torsdags så blev det middag där.
Man kan väl säga att BBQ är en väldigt amerikansk restaurang med alla slags "steaks" och burgare med riktigt "flötug" fyllning som man får i helt enorma portioner. För att inte tala om drickan i enorma glas. Ett glas släckte törsten för hela kvällen om man säger så.
Jag tog en chicken and ribs combo, eftersom jag inte kunde välja en. Fick iaf in en galet stor tallrik med i stort sett en halv kyckling, och många "ribs" och en massa pommes och såååååås. Snacka om mat för halva Africa.

Men det var inte bara tallrikarna och drinkarna som var stora, även många av gästerna var i size XXXL. Det var nog inte första gången de besökte stället, snarare ett "stammishak" för många av dessa storväxta människor.

Efter allt ätande pallrade vi oss alla iväg på en klubb som heter Green House (ska tydligen vara Rihannas favoritställe säger dom).
Det belv lite dansande men jag och Emelie var lite trötta efter hela veckans slit så vi tog taxi hem rätt tidigt och stupade i säng.

Lördagen blev lite tårtbak med Frida. Vi hade bestämt att vi skulle försöka få till en äkta svensk jordgubbstårta eftersom det är Emelies favorit, och har man fylllt 20 så ska man väl få tårta också.
Kruxet låg väl i att få tag i rätt ingredienser till tårtbotten som vi skulle försöka oss på att göra i denhär gasolugnen i miniformat som vi har. Efter många om och men blev de någon slags tårta iaf. Eller en rejäl sockerbomb i alla fall.

Idag blev det två dansklasser, streetjazz och hiphop! Så otroligt roliga, de gick riktigt snabbt, fick verkligen någonting att bita i, två riktigt snabba koreografier. Men det är alltid extra kul när man hela tiden får kämpa extra mycket för att hinna med. Jag gillar när man får utmana sig själv och pressa sig lite extra för att klara av dansen, emn här är det faktiskt så i stort sett hela tiden, det gäller attt aldrig slappna av för då blir man ofokuserad på en gång och förmodligen missar 300 olika detaljer som gör att man inte alls vet hur man verkligen ska flytta dedär benet åt rätt håll. Idag var det dessutom säkert 30grader varmt i danssalen eftersom vi var så otroligt många så var hela jag genomblöt i svett efter 3 timmar av dans. MMen de kändes grymt bra efteråt. Jag var riktigt nöjd med dagen. Så nu har jag genomfört första veckan med alla 12 danslektioner och den har faktiskt gått galant tycker jag.

Kvällen bjöd på lite superbowlparty hos Jill (fr Strömstad) och hennes amerikanska rumskompis Kayla. Som dessutom gjort alla slags amerikanska "snacks" man kan tänka sig inför en tv-kväll med amerikansk fotboll. Nachos, pajer, kakor, chips, glass, lite mer kakor, dip, salsa, mer chips, Öl, cola,... ja de var bara en del av all "skit" man kunde stoppa i sig.
Grejen här att de tittar ju inte speciellt mycket på matchen. Utan det är ätandet som är det viktiga.
På tv idag varnade de till och med på nyheterna för att inte äta för mycket under matchen!? De hade till och med tips om hur man skulle göra för att undvika så mycket ätande hela kvällen. Herreguuud säger jag, vart är dethär landet på väg...?? JA så om jag hade hoppats på att komma hem vältränad efter 12 danspass i veckan kan man ju glömma det om helgerna ska fortsätta i den här stilen. haha!

Imorrn är det iaf "Flashmob" träning på gång! Vi på BDC har hemliga grjer på gång! Håll koll på youtube i slutet av veckan säger jag bara! moahahhah




So long

Kommentarer
Postat av: Mia Liss

Hej!Angående amerikank helg som heter duga,farfars

kommentar efter att han läst den är:fortsätt o sån

sô kôm o hem smocktjôck!! men det väl inte så farligt när Du tränar som du gör. Ha det så bra

Hälsningar från Farmor & Farfar.

2010-02-08 @ 17:05:08
Postat av: Maria o Ellinor

Vi tror också att du kommer komma hem SMOCKTJÔCK! not. Skicka några amerikanska pannkakor till oss på Stockholmsvägen, du är ju inte här o lagar någon mat till oss... Vi tynar boooort....

2010-02-08 @ 17:43:59
Postat av: Fam Heineman

Grattis på födelsedagen!

Hoppas du får en härlig födelsedag med MÅNGA insättningar på ditt konto....så du kan "shoppa loss" riktigt ordentligt ;-))

Sköt om dig!

Kramar från oss alla i Lima, Leksand

2010-02-12 @ 10:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0