First classes, galen asiat och sen Chris Browns dansare!

Morrn Morrn Sweden!
Gonatt New York!


Sängdax här nu efter en lång dag. Det var dax för första mötet med skolans rektor och några lärare idag för att fixa medlemskort och få lite info inför första veckan som drar igång nu på måndag. Gick kanon! Fick träffa de resterande svenskarna som ska börja nu också, hejjade även på några Canadensare, Schweizare och Britter... sen blire möte med hela ligan på måndag. Ska bli spännande.

Jag tjuvstartade och skaffade ett klipport med några lektioner redan går för att komma igång lite och testa lite olika Lärare.
Igår blev de Street jazz (väldigt femenimt a lá MTV) med Mourakami- en heeeeelt crazy asiatisk 40-åring  som inte såg en dag äldre ut än 25, och gjorde sådär en 5 piruetter i attityd (vilket menas med ena benetlyft böjt bakåt) med sina cowboyboots på! Galet var bara förnamnet. Jag var spänd på hur det skulle kännas att dans ahär. Men på nåt sätt slog det mej att nu är man tamefan i NYC. Det var nog tex när; En kort blond "cheerleeder-brutta" som stod bredvid mig mig, (i sitt nyfönade hår och supersminkade face) körde uppvärmningen något påklätt men kastade sedan tröjan för att hela lektionen dansa i sin sportBH, och genomskinliga tajts med typ trosor utanpå, ( härlig aerobicsfeeling fr 80-talet)
Aja de va bara att gilla läget och slänga med håret minst lika mycket! Gick galant tyckte jag, trots lite jetlag och inte fullt så avklädd!

Ikväll blev de iaf lite härlig  Hip Hop!
Chozin som undervisade råkade desstuom vara bland annat Chris Browns dansare och hade turnerat de senaste åren med honom.  - "We're like brothers", svarade han, på sin Brooklyn-gangsta acccent, när ja å Frida var tvungna att fråga efter klassen hur de funkade att dansa med Mr Brown.


Nu äre sovdax för Miss Liss, mer dans imorrn! Yeey!




Kommentarer
Postat av: Bjarne

Verkar som du kommer trivas och rocka loss i Storstaden Lissan!

Hoppas allt kommer gå fint.. Det kommer gå svinbra för dig!!

Kram!

2010-01-29 @ 13:38:40
URL: http://bjarnesahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0