Florida!

Vi tog oss allihopa från New York och vidare ner till ett supervarmt och soligt Florida i Tisdags.
Första stoppet: Orlando Disney World!
Där har vi hunnit med en dejt med Långben och gänget på Disney World. Trodde att det skulle vara roligast för småtjejerna att se det. Men okej dax att erkänna, det var nog jag och Olle som var största barnen på stället faktiskt!
Stopp nummer två: Universial Studios!
Där var allt ifrån sjuka berg och dalbanor till ett helt land uppbyggt till ett Jurassic Park, så man helt plötsligt var instängd i en park med högspännings-stängsel runt om bland Dinosaurier, jo riktiga, jag lovar! haha!
Jag och Britta blev även överlyckliga över att få se det nya "Harry Potter-slottet" som de precis byggt upp.
"Precis som det ska se ut ifrån böckerna", sa Britta. Otroligt stort, tyvärr öppnar hela den delen av parken i sommar, men vi fick iaf se delar av det enorma slottet redan nu.
Helt otroligt vilka miljöer de lyckats bygga upp i alla dessa parker i det här landet. Så otroligt extremt amerikanskt över allting. Men väldigt välgjort och häftigt, här har det inte sparats på krutet någonstans (Definitivt inte på några pengar heller) innomhus berg- och dalbanor, galna Vattenland, 3D bio där hela salongen snurrar och studsar ikapp med filmen. Attraktioner med rök, vatten eld, ljud, och ja till och med lukt- effekter.  Vi har åkt i så konstiga men otroligt häftiga attraktioner som faktiskt inte går att beskriva utan att man låter som en knäpp brud, med väldigt livlig fantasi.
Roliga dagar. Idag blev det lite shopping innan vi åkte från Orlando ut mot kusten, närmare bestämt Tampa Bay. Kännt på det ljumma vattnet i Mexicanska Golfen i kväll, bor en natt på ett kanonmysigt hotell. Imorrn blir det nog en heldag på stranden innan vi åker vidare. Hälsar på bekanata norr om Tampa innan vi drar mot Miami.
Nu ska jag dejta kudden!
Vi hörs!
Universial
Jag och Britney på Universial!

Kommentarer
Postat av: anna wålstedt

Härligt att se och läsa vännen! Ni är grymma! Vill oxå se Harry Potter! Kram

2010-05-02 @ 16:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0